Puslapiai

2023-01-24

Iš tikrųjų išsipildantis horoskopas

 ♈️ AVINAS. Žinau, kad esi apstulbęs, jog nu negali būt tokia gera diena, kaip šiandien, nu niekaip negali. Todėl nusiraminimui paskambink į kokį klientų aptarnavimo centrą ir pasidžiauk, jog tau niekas nesugedo, kad turimas planas visiškai tenkina, kad džiaugiesi, jog EURIBOR palūkanų norma kyla ir dėkoji už tai savo bankui. Arba paskambink savo daktarui ir pasipasakok apie savo puikią sveikatą. Taip taip, daryk tai – tie žmonės tikrai nusipelnė tavo apryšieišino. Beje, jei akivaizdžiai norės greičiau baigti pokalbį – apipilk klausimais apie nuolaidų taikymą, žodžiu, išnervuok juos, žinos tada, kaip nedavertinti tavo dėkingumo.  

♉️ JAUTIS. Tau tikrai nėra ko gėdytis, jog nuo alaus tavo pilvas didelis. Būkim realistai: tai tiesiog šalutinis efektas, nieko čia naujo, su dauguma medicinos preparatų taip. Arba su santykiais tarp žmonių. Gyvenimas toks. Į sveikatą!

♊ DVYNIAI. Tu tokia graži, jog šiandien gali tiesiog nieko neveikti. Taip, taip, sakau uš tau. Visiškai nieko. Neveikti.

♋ VĖŽYS. Pikti liežuviai plaka, jog tavo Zodiako ženklas yra, nu kaip čia pasakius, ne pats maloniausias. Neklausyk tokių plepalų, čia iš pavydo. Paskutinės dienos valandos palankios nedideliam paverkimui. Naktį palanku skambinti eksui. Juokauju, net nemėgink, 2rnele!

♌ LIŪTAS. Žvaigždės sako, jog turi nepaprastų galių. Tą gali lengvai patikrinti: įlipk į 2 trūlą ir užhipnotizuok kokią babulenciją ir šiaip kokią bezpomoszczną starušką. „Valdau babulencijas!“ – galėsi taip sušukti su pagrįstu pasididžiavimu. Vakaras palankus iškraustyti vonią, priduoti jos turinį į taromatą ir už gautus pinigus nusipirkti šaldytą picą (tik žiūrėk, kad nebūtų „VIČI“).

♍ MERGELĖ. Tavo žvaigždės nesako nieko naujo, nes joms užėmė kvapą ir jos nieko naujo pasakyti jau nebegali: tu tobula, švytinti, protinga, energinga, žodžiu, 10 iš 10. Kita vertus, tas jau net kiek nesveikas tobulumas gali būti priežastis, jog tavo taip laukiami pasakų princai iš tolo pamato labai aukštai iškeltą kartelę ir spusteli aukso pentinais ragindami savo kumelę sukti šalin ir joti į Ne Taip Aukštai Iškeltų Kartelių Šalį.

♎ SVARSTYKLĖS. Vakarop tavęs laukia lemtingas apsisprendimas: ar tu pagaliau surimtėsi ir pradėsi gerai ir labai mokytis (→ sėkmingas bakalauras → magistras → karjera → pinigai → šlovė → t.t.), ar varysi tūsintis, nes pakvietė (→ degradacija tokia, kaip sakė tėvai → tolesnis smukimas į liūną → dugnas → visiškas dugnas → dvigubas dugnas → „iki dugno“ ir t.t.). Juk esi šiaip gana protingas ir gabus iš tikrųjų, nors ir pirmo žvilgsnio to net nepasakytum.

♏ SKORPIONAS. Tie žmonės, kurie dar nesuvokia, jog tu esi jiems tikra Dievo dovana, yra atsilupėliai. Nebebendrauk su tokiais. Vakaras palankus skaityti knygą arba skrolinti telefoną, pasidėjus jį ant tos skaitomos knygos. Sveikinu su knygos skaitymo pirmosiomis metinėmis!

♐ ŠAULYS. Tu orientuojiesi vietovėje net dar geriau nei siurblys-robotas. Labai palanku pradėti mokytis orientavimosi žmonėse.

♑ OŽIARAGIS. Kadangi stogas jau ir taip nuvažiavęs, pamėgink kosplėjinti katiną. Jei bus giedra naktis, mėnesiena apšvies tavo lovelę, ir tu apsiverksi iš laimės.

♒ VANDENIS. Šiandien puiki diena siųsti visus [en iks]. Vakaras palankus ieškoti striukių kišenėse pinigų.

♓ ŽUVYS. Tave staiga‑netikėtai prisimins tavo giminaičiai. Tau vogčia šmėkštelės mintis, jog galbūt šį kartą jie skambina tau ne tam, kad pasiskolintų pinigų ilgesniam laikotarpiui, tikriausiai neatiduodamai. Žinoma, tokia mintis yra klaidinga. Kitą vertus, jei ne tos mažytės vilties kibirkštėlės – tavo kelias taip ir skendėtų visiškoje tamsoje. Vakarop palanku prisivalgyti (ne vėliau kaip iki 18 valandos).