Puslapiai

2023-03-24

Išsipildantis horoskopas savaitgaliui

 

️ AVINAS. Pasipasakok artimam draugui ar mamai apie tai, kaip pastaruoju metu jautiesi, kokios negandos tave kamuoja. Jei bepasakodamas pajusi, jog tavęs visai nesiklauso, tada iš karto sakyk „ai pajuokavau, man viskas ok“. Nes žmonės jie tokie yra, jiems tik savos problemos rūpi. Bet ne viskas yra taip jau blogai: penktadienio vakaro žvaigždžių išsidėstymas kuo aiškiausiai lemia vyną, puskietį sūrį ir atsipalaidavimą žvakių šviesoje. Tam dar palankus šeštadienis ir sekmadienis. Pirmadienis irgi palankus, bet gal geriau nueik į darbą.

️ JAUTIS. Labai seniai bešokinėjai ant lovos, padaryk tai dabar, jei dirbi iš namų, arba po darbo, jei nuobodžiauji ofise. Šeštadienį palanku surinkti namuose motyvacinę literatūrą, visokius darnaus gyvenimo vadovus ir atiduoti kokiai bibliotekai ar sugrūsti parke į knygų namelį. Tu jau išaugai iš to amžiaus, kai dar tikima visokiais koučeriais, treneriais ir influenceriais. Imk mokyti kitus, patirties tau jau užtenka. Jei jauti, kad neužtenka, tada nepridavinėk tų knygų. Sekmadienį rasi pinigų vasarinės kurtkės kišenėje. Nieko neradai? Sakė juk žvaigždės tau, kad sekmadienį, o tu nepaklausei.

DVYNIAI. Pas tave yra daugiau potencialo, negu „Sopranų“ seriale epizodų. Nenaudok jo šliaužti lėkštais karjeros laiptais kasdien žemindamasis savo bukam viršininkui, geriau paklausyk, ką tau sako žvaigždynai: įsijunk ChatGPT ir paprašyk, kad paaiškintų punktais, kaip sukurti nuosavą verslą ir uždirbti milijardą, taip, milijardą, dream big, kaip sakoma. Nuosekliai vykdyk visus punktus. Būtų gražu, jei prisimintum po metų šį horoskopą ir pakviestum mane į jachtos atidarymo kruizą po Karibus. Ką, nenusipelniau?

VĖŽYS. Tavo raktas į sėkmę – universalusis pultelis arba programėlė (apsas, tskant), raktai yra so yesterday. Priedus prie pultelio teks užsidirbti, tačiau žvaigždės tau nepataria dirbti sunkiai. Sunkiai dirba tik žmonės, suklaidinti sėkmingo gyvenimo kursų ir visokiausių knygų. Work smart. Tobulėjimo kelią pradėk nuo picos su alumi, juk penktadienis, jochaidy.

LIŪTAS. Tavo galvoje durnos mintys nusprendė surengti kovorkingą. Uždaryk tą jų kontorėlę, išlaisvink smegenis iš šokoladukų vergovės, užsidėk rožinius akinius ir pagaliau išeik į Gyvenimą. Jis geriausiai vyksta penktadieniais po darbo, šeštadieniais ir sekmadieniais iki pietų. O tada jau pradėsi galvoti apie pirmadienį, darbą, iššūkius, ką papasakosi, kai darbe visi pasakos, ką veikė savaitgalį. Nusipirk naujus kvepalus.

MERGELĖ. Žvaigždės kaip užsispyrę tvirtina, jog Mergelių grožiui, išmanumui ir patrauklumui nėra lygių. Viskas tobula! Bet ar pačiai nepradeda kiek pabosti tas tobulumas, toks be jokių naujų iššūkių? Žvaigždės pataria pamėginti tapti kiek paslaptingesne. Ne, jos nesako visiškai ištrinti Instagramą, visiškai ne. Tačiau revizijos reikia. Juk žmonės spėlios, su kuo gi ten atostogavai Maldyvuose. Tiesiog pridėk heštegų tipo #darvienosatostogossumamuku ar pan. Ten kur tavo delne vyriška ranka – tas ištrink. Tik be atodūsių.

SVARSTYKLĖS. Tavo naujas titulas – Baronas fon Dedlainingenas. Bet jau gal baik vieną kartą parintis dėl tų dedlainų? Gyveni juk vieną kartą, kaip sakė vienas garsus influencintojas. Žvaižgždės tau sako tą patį: atsipalaiduok, galbūt būti viršininku nėra tavo tikrasis pašaukimas? Pagalvok apie tai, tavo pavaldiniai lengviau atsidus, kai išeisi daryti savo verslo. Žvaigždynai ne be reikalo kabo danguje, oi ne be reikalo!

SKORPIONAS. Jei tavo situacijai reikia knygos pavadinimo, jis būtų „Haris Poteris ir oi koks aš Dramos Karalienė“. Tačiau kas pasaulyje nusprendė, jog atseit negalima gerti iš pačio ryto?

ŠAULYS. Jei į darbą nuvažiavai automobiliu, tai grįžk namo troleibusu, nes penktadienį, 17:30 stotelėje „Turgus“ įlips likimo tau skirtas žmogus. Tu jį pažinsi iš karto, stipriai apsikabink ir niekada niekada daugiau jo nepaleisk! Apsipažinai? Ups. Šeštadienis palankus tvarkytis namuose pagal sustainabiličio aka tvarumo principus: nusivalyk langus, pasaulis sušvis ryškiomis spalvomis! Kodėl šeštadienį palanku valyti langus? Nes šilta ir saulėta diena bus, orų prognozė sako, žvaigždžių išsidėstymas ne prie ko. Sekmadienio popietė gera apmąstyti ir iš naujo pergyventi tą durną atsitikimą penktadienį po darbo trūlike.

OŽIARAGIS. Visiems Ožiaragiams psichologinė pagalba turi būti teikiama nemokamai 24/7. Galima ir 0,24 arba net 0,7, jei litrais. Čipsai irgi padeda.

VANDENIS. Kiekviena būrėja tau pasakys: turiu tau ir gerų naujienų, ir blogų. O va horoskopas ne naujienas pasako, o tiesiog pataria ar nurodo, kaip tau gyventi, be jokių išvedžiojimų: penktadienis palankus pakviesti į pasimatymą žmogų, kurį jau labai seniai nori pakviesti į pasimatymą, bet nedrįsti. Šeštadienį geležinkelio stoties patvoryje rasi juodą portfelį su labai daug eurų, o sekmadienį vynas vėl atskubės į pagalbą.

ŽUVYS. Jei kas nors tavęs klausia „Tu čia ką, pats protingiausias?“, tai nebūtina gūglinti, ar taip ir yra. Taip, tu pats protingiausias, tik reikia dar padirbėti su atitinkama veido išraiška. Šeštadienį nusipirk ausines (nuotrauka pridedama). Sekmadienis palankus pedikiūrui, o po to ir manikiūrui.