Puslapiai

2023-03-30

HOROSKOPAS SAVAITGALIUI

♈️ AVINAS. Kiti žmonės sudaryti iš atomų, molekulių ir ląstelių, o tu sudarytas iš feilų, vėlavimų ir miegojimo iki pietų. Nesikeisk, nors ir ragina tave. Tegul pirma jie į save pasižiūri, patys lygiai tokie pat, pajuodėliai neraliuoti. Tegul pasiraliuoja!

♉️ JAUTIS. Tavo suaugusiojo gyvenimas dar neprasidėjo. Žvaigždės ir nesako, kad artimiausiu metu prasidės. O kuo tai blogai? Niekuo, tik mama biški nervuojasi.

♊ DVYNIAI. Pagaliau tu suprasi, jog nebeįmanoma toliau gyventi pagal dvigubus standartus ir todėl laikas įsivesti trigubus. Vakarai palankūs išbandyti dar neragautus alkoholinius gėrimus.

*čia turėjo būti diskleimeris*.

♋ VĖŽYS. Tavo šviesi ateitis kažkiek patamsėjo, bet tu čia ne prie ko, čia viskas per tą EURIBORę. Ne EURIBORą, o būtent EURIBORę, nes tai palūkanų norma, o ne normas. Laikas žinoti gimines.

♌ LIŪTAS. Jau laikas gultis ant žemės ir visu kūnu įsiurbti saulę, nesvarbu, koks bebūtų oras. Šalta ant žemės? Gulkis ant suoliuko, arba Gulkis po suoliuku, jei tu šuo vardu Gulkis.

♍ MERGELĖ. Visi nori tave apkabinti ir pasakyti, kokia tu nereali. Bet juk tu reali, tiesa? Nepradėk tik vaizduoti katino, žinai pati kokio.

♎ SVARSTYKLĖS. Jei esi katiniukas, išlak dubenėlį pusiau saldaus ir pakniauk arba pamurk paskambinęs gerai pažįstamu numeriu.

♏ SKORPIONAS. Šeštadienį palanku surengti vokalinio meistriškumo workšopą savo virtuvėje. Jau pradėk kviesti dalyvius, liepk atsinešti vyno ir krevečių. Susirask, kur nukišai būgną ir cimbolus, taip pat ukulelytę.

♐ ŠAULYS. Pamėgink kalbėti viek tik keiksmažodžiais – pamatysi, kaip palengvės. Dar padės čakelis pipsų ir alinė skardaus.

♑ OŽIARAGIS. Sportas, aišku, yra labai gerai ir viską tę. Bet ar bandei kada „Spritz“? Sekmadienį paskambink močiutei, jei turi, jei ne – bet kokiai močiutei. Ji tau atskleis kažkokią svarbią paslaptį, žvaigždės net nesako kokią. Tik eksui neskambink, jei tokį turi, jei neturi – neskambink niekieno eksams. Nedėkok. You welcome.

♒ VANDENIS. Žvaigždės tau įsakmiai liepia pagaliau suprasti, jog kalėdinis-šventinis laikotarpis jau eina į pabaigą, beje, tavo jaunystė irgi. Todėl skubiai pastatyk namą, užaugink medį ir pagimdyk 7 vaikus: vieną už tėtę, kitą už mamą, trečią už Tėvynę ir dar keturis SODRAI, kad būtų iš ko pensijas mokėti.

♓ ŽUVYS. Tavo laimė jau labai arti. Šeštadienį, pusę dvyliktos, prie Vilniaus savivaldybės įėjimo esančioje šiukšlių dėžėje bus paliktas rudas paketas su €10K. Jei būsi užkluptas besiknisantis po šiukšles, tai apsimesk tvarumo specialistu. Tik nesikandžiok.