Puslapiai

2023-04-07

DIDŽIOJO SAVAITGALIO HOROSKOPAI

Mielieji, prieš skaitydami jums skirtus horoskopus susipažinkite su šiuo diskleimeriu:

JEI IŠ TIKRŲJŲ, O NE TIK IŠ REIKALO, PRAKTIKUOJI KRIKŠČIONIŲ TIKĖJIMĄ (ŠVENTI RELIGINES ŠVENTES, VAIKŠTAI Į BAŽNYČIĄ, JOJE KRIKŠTIJI VAIKUS, TUOKIESI IR ATLIEKI KITAS APEIGAS) IR TUO PAČIU METU TIKI HOROSKOPAIS, TAI ŽINOK, KAD DARAI SIAUBINGĄ NUODĖMĘ – TU TURI TIKĖTI DIEVU, O NE HOROSKOPAIS. NU TIK PAGALVOK, JUK NEGALI ŽVAIGŽDŽIŲ PADĖTIS DANGAUS SKLIAUTE NULEMTI TAVO LIKIMĄ, NES VISKĄ NULEMIA DIEVAS.

Na o tiems, kam tas diskleimeris neprieštarauja, visada išsipildantys horoskopai:

♈️ AVINAS. Žvaigždžių išsidėstymas palankus paprašyti savo senelį plačiau supažindinti su iš jo proprosenelio perimta velykinių kiaušinių (su)daužymo technika „Be pralaimėjimo“, kuriai prilygti gali nebent kaupimas III-os pakopos pensijų fonduose. Iš močiutės gausi 20 eurų.

♉️ JAUTIS. Jei tyloje girdi šnabždant „nu baik jau vieną kartą pindėti“, tai čia joks ne vaiduoklis taip sako, o tavo paties balsas iš ateities, kurioje tu būsi dalelė Visatos proto, nes laiku susigriebei, pradėjai mokintis, arba pradėjai naudotis čętdžypyty (ChatGPT) and shit, kas irgi yra mokymasis, jei taip giliau pažiūrėsim.

♊ DVYNIAI. Žvaigždės pataria būti atsargesniam ar atsargesnei, jei greitu laiku nenori tapti tėčiu ar mama, bet jei nori – tai tam dabar ypatingai palankus metas. O jei nori tapti seneliu ar močiute, palanku užvesti kalbą prie Velykų stalo su vaikais, ar bent jau paklausti, kiek dar laiko sėdės tau ant sprando.

♋ VĖŽYS. Žiūrėk kreivai į tuos, kurie į tave irgi žiūri kreivai. Beje, Velykų kiškis irgi žvairys, didžiuokis tuo.

♌ LIŪTAS. Tavo mintis išeiti į mišką ir pradėti atsiskyrėlio gyvenimą, maitintis natūraliais miško produktais ir pintis vyžas iš liepos karnų nėra tokia jau bloga. Galėtum tada vesti podkęstą ar bent jau tiktoką, pasakoti foloveriams apie ekologiją, tvarumą, ir kaip tau šiaip smagu gyventi tam miške.

♍ MERGELĖ. Nu jau Mergelių horoskopas tai vėl nerealiai geras: grožis, gerbėjai, pinigų čiurkšlės ir prožektorių šviesos geriausiose vietos scenose! Supavydėjau ir užpavydėjau. Net atsidusau.

♎ SVARSTYKLĖS. Tu kaip tas memas, iš kurio visi juokiasi, nors iš tikrjųjų net nepagauna bajerio. Nes jo ten ir nėra. Palankus laikas deklaruoti pajamas, jei tu ne megainfluenceris. Nes tie tai nifiga nedeklaruoja.

♏ SKORPIONAS. Atėjo metas nusipirkti kojines su Prezidento atvaizdu, neklausinėk kodėl. Nusipirk, o jau kituose horoskopuose bus paaiškinta, kur su jomis eiti. Nors gal jau ir pats nujauti, kur su tokiomis galima eiti. 

♐ ŠAULYS. Savaitgalį nieko neveik. Ir pirmadienį nieko neveik. Nes palanku nieko neveikti, sako žvaigždės. Praustis vis tiek reikia, tas nesiskaito.

♑ OŽIARAGIS. Jei sužinosi valstybinę paslaptį ir norėsi netyčia ją atsklaisti Lidlo kasininkei, tai nieko tau nesigaus, nes jos taip greit viską nuskanuoja, kad net nespėji į ekologišką drobinį maišelį susidėti. Bet šiaip labai palankus metas eiti į Lidl, bet tik iš pačio ryto, nes paskui tai ten pilna žmonių ir pensininkai viską išgraibstę, kam galiojo kuponai, jei nepamiršęs aktyvuoti. 

♒ VANDENIS. Tu turi daugiau potencialo nei serialas „Draugai“ serijų. Panaudok tą potencialą pavasariniam prasibėgimui nors vieną kartą, juk per žiemą prisipirkęs sportbačiukų, timpų, gertuvių, gal žiūrėk, kokiam maratone sudalyvausi, gausi medalį, įsidėsi į feisbuką ar instagramą.

♓ ŽUVYS. Mylėk save, juk tave privalo mylėti nors vienas žmogus! Aleliuja!